Sammanfattning

Då jag inte skrivit på länge, tänkte jag sammanfatta den sista tiden i en liten text, för att uppdatera lite.
 
Har varit ute på lite promenader, små träningspass från marken och pysslat och myst. Bluebell är fortfarande seg och trött, men hon har mycket vilja och tycker det är så himla kul när vi väl hittar på saker, trots att hon inte orkar så mycket. Det blir stor fokus på mental träning och finslipning av de trick hon kan, till exempel. 
Bluebells hovar (hon är barfota och har varit det sedan i mars detta året, ungefär. Hon verkas enligt sanhcp's metod, till största del av mig, som genomgått en grundkurs + nördat runt i ämnet på internet) börjar bli bättre, få bättre form och mer välutvecklade strålar. Det här årstiden är i och för sig hopplös vad gäller blöta och svampiga strålar, men trots detta - och med hjälp av verkning, bra foder och NT Dry-pulver - så är de ändå på bättringsväg. Skönt!
 
Nu har jag äntligen blivit klar till att skicka in en tuss man för analys, för att se om det finns några obalanser/brister i Bubbas kropp. Så min förhoppning är nu givetvis att det visar sig vara någonting, att jag får hjälpande preparat och att Bluebell helt magiskt blir bra igen! Jag håller optimismen uppe, jag... Men det tror jag att jag måste, för att vi ska ta oss igenom detta. Ingenting blir bättre av att deppa ihop och ge upp! 
 
För övrigt vill jag tro att det finns en bakomliggande mening med allt som sker, något att lära sig av allt man går igenom. Därför väntar jag fortfarande på att få svar på varför Bluebell mår dåligt, jag tror att det finns en anledning till det - något vi måste lära oss för att komma vidare. Frågan är som sagt bara vad det är vi ska lära oss, vad som förväntas av oss. Det är i alla fall denna tro som håller mitt hopp uppe, som gör att jag inte deppar ihop totalt när något "jobbigt" händer. En del kanske tycker att jag verkar nonchalant, när jag i själva verket bearbetar allt som sker grundligt inom mig, och alltid har i bakhuvudet att: "Det behövde hända. Det finns en mening med detta. Allting blir bra, så småningom."