Njut så länge det varar

Så, har inte skrivit på jättelänge men det har inte funnits så mycket att skriva om. Jag har varit sjuk till och från ett tag och aldrig riktigt hunnit återhämta mig ordentligt, vilket såklart har medfört att jag och Bluebell inte har hittat på så mycket spektakulärt. Det vi har gjort är att gå på promenader, pyssla och bara mysa. Och ärligt talat så spelar det ingen roll att vi inte faktiskt gör något fysiskt, det är så overkligt underbart att bara vara, att umgås. Jag kan bara titta på Bluebell och börja skratta av glädje - över att jag älskar henne så otroligt mycket, över att hon är så vacker. Jag avgudar Bluebell, så är det bara. Hon är fan allt, hon är livet. Mitt liv. Bluebell och jag, det är så det ska vara, helt enkelt. 
 
 
Och förresten, mitt liv börjar äntligen falla på plats (igen?), allt lättar upp och jag ser liksom ljus. Jag gjorde precis klart det sista skolarbetet - nu är det bara ett prov kvar, som sägs vara ganska enkelt. Imorgon börjar studentveckan och då ska vi bara njuta av livet och den sista bollerupstiden - sen är det fan ta mig SLUT! Slut på skola och stress och slut på att ödsla mitt liv på ovärdefulla saker. Dags att börja forma mitt liv. Och det börjar bra, jag har hittat en praktikplats, åtminstone över sommaren och kanske längre. Det verkar helt underbart, för bra för att vara sant! Och Bluebell får såklart följa med. Jag tror att vi kommer att trivas med våra liv i sommar, vi två :) 
Och på tal om ljus, bilden är tagen på bollerup en underbart vacker morgon klockan kvart över sex när jag skulle morgonfodra. Vi måste kunna njuta av de små sakerna i livet!